• +359 888 10 11 87

  • Готов онлайн магазин

   Цялостно решение за онлайн търговия

   Exsitee Ви предоставя готов онлайн магазин включващ всички необходими средства и функции за да продавате в Интернет.

   Нашият екип се грижи за технологията, за да остави на Вас фокуса върху развитието и растежа на вашия онлайн бизнес.

    • Продавате онлайн лесно и бързо
    • Модерно СЕО оптимизирано решение
    • Маркетингови инструменти за повече продажби
    • Разплащания с ePay, EasyPay, PayPal, лизинг и др.
    • Автоматично изчисляване на цената за доставка
    • Facebook магазин
   1. Exsitee Ви дава повече – вместо 30 дневният безплатен период, който е масова практика, решихме да дадем на нашите бъдещи клиенти удобството да ползват готов електронен магазин до 25 продукта неограничено. В рамките на нашият план Free, получавате реален интернет магазин, с който може да реализирате реални продажби без да заплащате за създаване, поддръжка или хостинг. Можете да се възползвате от платформата и нашата поддръжка, без да платите и лев. Когато имате нужда от повече, ние ще ви насочим към най-подходящият за Вас план.
   2. Нашите клиенти са и наши партньори. Всички работим в сферата на електронната търговия и Интернет, и има всевъзможни начини, по които можем да си бъдем взаимно полезни. Контактите и връзките с подходящите хора, могат да отворят много врати. Ако желаеш да си в бизнеса дългосрочно, по-добре е да изградиш автентични връзки и доверие със своите партньори. Това е предпоставка за бизнес растеж в бъдеще.

    Ако имате нужда от помощ по търговски или технически въпроси в сферата на онлайн търговията, електронните магазини, софтуер за електронна търговия или свързани области, може да се обърнете към нас и ние ще споделим нашия опит.

   1. Описание
   2. Безплатен онлайн магазин
   3. Партньорство
   1.  Маркетинг
   2.  SEO
   3.  Разплащане
   4.  Администрация
   5.  Доставка
   6.  Популяризация
   7.  Дизайн

   Безплатна консултация - обадете ни се!

   0888 10 11 87, 0876 10 11 13

   Отвори магазин безплатно безсрочно, до 25 продукта
   Към съдържанието

   Маркетинг

   Представете вашият продукт атрактивно и спечелете нови клиенти

   Чрез правилните маркетингови инструменти, Вие може да увеличите печалби на онлайн магазина си, като акцентирате на нови продукти, насочите вниманието на клиента на правилното място, привлечете повече потребители с отстъпки. Те са неделима част от всеки съвременен онлайн магазин. Използвайте ги ефективно и вашите клиенти ще бъдат доволни.
   1. Маркетинг - промоционални продукти
    Промоционални кампании, топ продукти, разпродажби, отстъпки, нови продукти - използвайте ги като неделима част от вашите онлайн търговски практики. Те повишават атрактивността на стоката и вниманието, което й се отделя от потребителя на интернет магазина.
   2. Маркетинг - Подобни продукти
    Предложете повече, предложете правилно. Ако вашият клиент разглежда лаптоп, може би ще му трябва и чанта за него.
   3. Маркетинг - комплекти и подаръци
    Използвайте синергията на група артикули – вместо един, предложете комплект продукти, които взаимно се допълват и съвместно дават по-голяма стойност на клиента. Или... направете подарък заедно с основния продукт. Потребителят ще бъде приятно мотивиран да купи точно от вашият електронен магазин.
   1. Промоции
   2. Подобни продукти
   3. Комплекти и подаръци
   Към съдържанието

   SEO

   Оптимизация за търсачки – начинът клиентите да ви открият

   СЕО оптимизацията ще ви покаже по-напред в резултатите на Google и други търсачки. Колкото по-напред сте, толкова повече клиенти ще ви видят, толкова повече продажби ще реализира вашият онлайн магазин.
   1. SEO - Контрол
    Електронните магазините на Exsitee поддържат голям набор от средства за "on-page" СЕО оптимизация. Структурата на магазините е съобразена с изискванията за СЕО, като се използват коректно заглавия, описания, линкове и т.н. Поддържаме ключови думи в адреса (URL), мета тагове и описания за всеки продукт, категория, марка, артикул, текст.
   2. SEO - Контрол
    Всички СЕО оптимизации са по-подразбиране включени и автоматични в онлайн магазина. Например, когато напишете заглавие на вашата оферта, то се използва за H1 таг, за заглавие на страницата, за генериране урл адрес, за ключови думи.
   3. SEO - Контрол
    Всички СЕО оптимизации могат да бъдат контролирани и настройвани от потребителя. Например, автоматично генерираните урл адреси и ключови думи могат да бъдат препокрити и ръчно въведени.
   1. Описание
   2. Автоматично
   3. Контрол
   Към съдържанието

   Facebook

   Социалната мрежа, която промени всичко

   Facebook промени и бизнеса. В стремежът си да бъдат по-близко до своите клиенти, и големите компании, и малките търговци насочват ресурси във Facebook, където могат директно да контактуват с хората, без да ги отделят от познатата среда на социалната мрежа. Социалният маркетинг е силно оръжие, което може да се окаже решаващо за успеха на всеки бизнес.
   1. Facebook магазин
    Facebook магазинът от Exsitee идва като допълнителен модул към всеки готов онлайн магазин. Офертите, промоциите и всичко останало се управляват от едно място – административният панел на магазина, и се отразяват незабавно във Facebook.
   2. Фейсбук магазин
    Активирането на услугата не отнема време. След активиране е необходимо да се добави нашето приложение във Фен страница и магазинът във Facebook вече работи.
   3. Поръчка директно във Facebook магазина
    Facebook магазинът има вградена количка – потребителят прави поръчката без да напуска социалната мрежа – бързо и естествено.
   1. Описание
   2. Активиране
   3. Директна поръчка
   Към съдържанието

   Разплащане

   Различни методи на плащане за удобство на клиента

   Направили сте всичко правилно, клиентът ви е намерил, харесал е и поръчката е изготвена. Предложете му удобни и разнообразни опции за плащане, за да бъде покупката приключена успешно.
   1. Интернет разплащателни средства в онлайн магазина
    Активирайте Epay, EasyPay, Paypal и Skrill (Moneybookers).
   2. Картови разплащания в онлайн магазина
    Клиентът желае да плати с кредитна или дебитна карта – не е проблем. Възползвайте се от лесните интерфейси на Paypal и Skrill (Moneybookers).
   3. Банково разплащане, наложен платеж, плащане в офис
    Разплащане по банка, плащане във вашия офис, наложен платеж – изберете необходимите Ви и подходящи методи на плащане.
   1. Интернет системи
   2. Карти
   3. Банка и други
   Към съдържанието

   Административен панел

   Управлявайте вашият магазин бързо и ефикасно

   Интуитивният и разбираем административен панел е предпоставка за успешното управление на онлайн магазинът Ви. Ключът към добрият интерфейс е балансът между функционалност и леснота на използване.
   1. Административен панел на готов онлайн магазин
    Контролният панел предлага обозрима навигация, структура и форми за въвеждане, за да е сигурен потребителят къде се намира и какви са възможностите във всеки момент. Йерархичните структури в администрацията на интернет магазина са естествено представени в дървовидна форма, списъчните – в таблична, снимките и галериите се управляват в реално време, текстовете се редактират в подобен на Word текстов редактор, активният език - чрез бутон до всяко текстово поле.
   2. Помощна информация в админ панела
    За допълнително улеснение на новите потребители е изградена помощна система на две нива – на ниво страница/интерфейс, с кратък текст описващ целта и функциите на интерфейсът като цяло и на ниво поле, с подсказка – за да е ясно за какво се използва полето и каква информация се въвежда в него.
   1. Лесен
   2. Помощна информация
   Към съдържанието

   Доставка

   Качествените и разнообразни куриерски услуги са неделима част от търговията на физически стоки в Интернет.

   Изчисляване цената на доставка преди окончателната поръчка, възможностите за избор на куриер и задаване предпочитания за начинът, времето и типът на доставка са важни моменти при решението на потребителят да поръча от вашия електронен магазин.
   1. Доставка и куриери

    След еднократно активиране на куриерите и въвеждане теглото на стоките, системата показва цената на доставка за всеки куриер, изчислена според местоположението на потребителя. За всеки куриер може да бъде зададена сума на поръчка, над която, поръчката да е безплатна за клиента.

    В зависимост от куриера е възможна поддръжката на автоматично генериране на товарителница, наложен платеж, експресни доставки и т.н.

   2. Включени куриерски фирми в онлайн магазина
    • Еконт – автоматично генериране на товарителница, 20% отстъпка като партньор на Exsitee, богат набор от допълнителни услуги и настройки
    • Европът
    • Рапидо
    • Международни пратки с „Български пощи”
   3. Добавяне на собствен куриер в магазина
    Имате възможност да дефинирате собствен куриер в административния панел на интернет магазина, чрез създаване на зони и цени според теглото на пратката.
   1. Описание
   2. Интегрирани куриери
   3. Собствена доставка
   Към съдържанието

   Популяризация

   Повече възможности за вашите оферти чрез изградени партньорски взаимоотношения

   Надскочете себе си – публикувайте офертите си в множество продуктови каталози, за да достигнат те до още по-голяма аудитория.
   1. Популяризация - партньорство
    Автоматично, бързо и лесно – онлайн магазините на Exsitee предлагат вградена и безплатна възможност да публикувате офертите си в множество продуктови каталози – специализирани или универсални, с едно натискане на бутон. За всяка външна система магазинът изпраща автоматично необходимата й информация.
   2. Популяризация - партньорство
    В процесът на работа ние сме изградили партньорски отношения с екипите стоящи зад продуктовите каталози. Вие може да се възползвате от това, като получите преференциални условия за включването си в техните системи.
   3. Популяризация на готовия магазин
    Вашият електронният магазин подава експорт на информацията към външните платформи за електронна търговия и я опреснява периодично. За да не изгубите уникалността на вашите текстове сме добавили допълнителни полета, чието съдържание може да бъде изпращано вместо стандартното описание.
   1. Описание
   2. Преференциални условия
   3. Експорт
   Към съдържанието

   Дизайн

   "Дизайнът не е само как изглежда или как се усеща нещо. Дизайнът е как то работи."

   За да оставите впечатление и добро усещане у клиента, за да изразите своята същност, за да работят нещата единно и за да бъдат красиви – добрият дизайн ще ви даде всичко това и още... Доказано е, че повечето решения се взимат спонтанно на база чувствата и емоциите. Създадете ли чувство на доверие, хареса ли ви клиентът, той ще купи от Вас.
   1. Готови дизайни
    Най-бързият и безплатен вариант - изберете от нашите готови дизайни с професионална визия и доказано качество. Възползвайте се от възможностите им за промяна на цветовата схема, така че те да съответстват на естеството на вашите продукти.
   2. Уникален дизайн по поръчка на клиента за всеки готов онлайн магазин
    Дизайнът създаден специално за Вас ще ви се отблагодари многократно във времето. Ние имаме богат опит при изграждането на визия, която е уникална, красива и ефективна.
   3. Интеграция на готов дизайн в електронния магазин
    Имате одобрен дизайн – ние ще го интегрираме във вашия онлайн магазин.
   1. Готови дизайни
   2. Уникален дизайн
   3. Интеграция

   Безплатна консултация - обадете ни се!

   0888 10 11 87, 0876 10 11 13

   Отвори магазин безплатно безсрочно, до 25 продукта
    
 • Създай магазин

  Не се страхувай и опитай

  Създай безплатен магазин

 • Copyright © 2014 exsitee.com